Wijnproeverij

Het assortiment van de wijnen die worden verkocht via TraditionalWines.nl zijn wijnen met zorg en liefde uitgezocht. Het betreft grotendeels wijnen die gemaakt zijn door kleine wijnboeren, en van uitmuntende kwaliteit. Het zijn traditionele wijnen uit traditionele landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk en Duitsland. Dit zijn de landen waar wij als eerste onze wijnen vandaan zullen halen.

Sinds onze start, oktober 2011 is onze eerste doelstelling het leveren van in de eerste plaats lekkere, maar zeker betaalbare wijnen aan de Horeca, tevens mogen particulieren hier ook van genieten via onze wijn shop. De prijzen op de site zijn particuliere prijzen inclusief BTW.

Diverse restaurants hebben onze wijnen al ontdekt, en zeker de huiswijn Côtes du Rhône Village Visan blanc, rood en rosé, en onze Champagne Henri Maillart & Fils Premier Cru Brut en rosé. Deze wijnen kunnen wij zeer scherp aanbieden als het gaat om meerdere dozen tegelijk. Vraag de horeca / slijterij prijslijst aan via de website onder de knop bedrijven.

Tevens voor de zakelijke markt hebben wij zeer speciale wijnen voor de relatiegeschenken en kerstpaketten. Dus als u echt iets aparts wilt, neemt u dan contact met ons op, en maken wij voor u een passende aanbieding.

Gezellige wijnproeverij op iedere door u gewenste locatie

Bedrijfsuitje? Vrijgezellenfeest? Jubileum? Er zijn meer dan genoeg redenen om eens te genieten van een wijnproeverij! Gezellig met collega’s, familie of vrienden. Altijddebestewijn.nl biedt u een sfeervolle wijnproeverij, die volledig naar uw eigen smaak en budget is aan te passen.

Een gezellige wijnproeverij op iedere door u gewenste locatie in heel Nederland en delen van Duitsland en België (de grensstreek). U kunt kennis maken met heerlijke kwaliteitswijnen en Sekt, die rechtstreeks van de beste Duitse wijnboeren komen en waarvan de herkomst tot aan de druivenstok terug is te leiden. U kunt de wijnproeverij aan alle kanten uitbreiden of aanpassen en net zo uitgebreid en exclusief maken als u maar wilt.

Traditional Wines wijnproeverij

Een wijnproeverij is een gezellig en leerzaam avondje uit waar wijnproeven, en wijn centraal staat. De wijnproeverijen vinden plaats in ons eigen proeflokaal. Het begint met een introductie en een uitleg over wijn en het proeven en benoemen van wijn. Je proeft afhankelijk van het proefthema tussen de acht en twaalf verschillende wijnen. Op een ontspannen wijze worden wijnen duidelijk en helder toegelicht.