VBA ‘On Wheels’

vba

Donderdag 16 september 2015 vond er in de schouwburg in Almere de miljoenennota plaats georganiseerd door de Almeerse VBA met daaraan gekoppeld de VBA “on Wheels”. Voor de schouwburg stond een grote witte tent gevuld met verschillende auto’s van Almeerse dealers in een sfeer van St.Tropez.

20150916_174344
In deze sfeer stond Traditional Wines tezamen met 2 andere wijncollega’s en presenteerde we allen een assortiment aan wijn die geproefd konden. Uiteraard kon men ook een glas heerlijke wijn kopen en zelfs bestellingen plaatsen die dan weer thuis bezorgt worden.

De sfeer was uiterst relaxed en bijna alle ondernemers, aangesloten bij de VBA met een lidmaatschap, waren aanwezig en kregen presentaties betreft de miljoenennota aan de hand van Prinsjesdag, de dinsdag ervoor. Ook was een een uitreiking van de innovatiefste ondernemer van Almere.
Na een korte toespraak van de wethouder en de nieuwe burgemeester, kwam het startsein voor het lekkere proeven van de wijn, hapjes van een Spakenburgse visboer en natuurlijk de stands van de schouwburg.

20150916_171528

Een avond met vertier en op een ontspannen manier van netwerken. Ik zou dan ook mijn complimeten uit willen spreken voor de organisatie van dit Event en hopelijk mogen we er volgend jaar weer zijn.

Deel dit bericht

U kunt reageren op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *