Proost, op de nieuwe website!

Website is live

Wij vonden het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk en hebben de website volledig vernieuwd. De nieuwe website heeft een modernere uitstraling gekregen en bevat meer inhoudelijke informatie over wijnen en alles daaromheen. Er is niet alleen gekozen voor een andere lay-out, maar de website wordt regelmatig geüpdate met nieuwsberichten én nieuwe verassende wijnen.

Onze nieuwe website is responsive, dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het beeldscherm waarop u de website bekijkt. Of dat nu een smartphone, tablet of PC is. De website behoudt een logische en praktische indeling en is op alle devices goed leesbaar waar u ook bent. Met de nieuwe website hopen we u ook te kunnen inspireren tot het ontdekken van onze nieuwe, exclusieve en betaalbare, wijnen waar wij graag uw review zouden op willen ontvangen.

Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk vernemen wij ook graag wat u ervan vindt en of u informatie toegevoegd wilt hebben. U kunt uw mail sturen naar info@traditionalwines.nl.

Deel dit bericht

U kunt reageren op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *