Over Traditional Wines

In ons assortiment hebben we wijnen die met zorg en liefde zijn uitgezocht. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren uit aparte gebieden, en zijn met originele druiven gemaakt. Al deze wijnen zijn natuurlijk en van uitmuntende kwaliteit.

Onze traditionele wijnen komen uit traditionele landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk en Duitsland. Dit zijn de landen waar wij in eerste instantie onze wijnen vandaan zullen halen.

Sinds onze start, oktober 2011 is onze eerste doelstelling het leveren van in de eerste plaats lekkere, maar zeker betaalbare wijnen aan de Horeca, tevens mogen particulieren hier ook van genieten via onze wijn shop. De prijzen op de site zijn particuliere prijzen inclusief BTW.

Diverse restaurants hebben onze wijnen al ontdekt, en zeker de huiswijn Côtes du Rhône Village Visan blanc, rood en rosé, en onze Champagne Henri Maillart & Fils Premier Cru Brut en rosé. Deze wijnen kunnen wij zeer scherp aanbieden als het gaat om meerdere dozen tegelijk. Vraag de horeca / slijterij prijslijst aan via de website onder de knop bedrijven.

Tevens voor de zakelijke markt hebben wij zeer speciale wijnen voor de relatiegeschenken en kerstpaketten. Dus als u echt iets aparts wilt, neemt u dan contact met ons op, en maken wij voor u een passende aanbieding.