Algemene Voorwaarden

Verantwoord alcoholgebruik
Traditional Wines staat voor verantwoord genieten. Wij willen volwassenen laten genieten van momenten met een lekker glas, maar vinden het daarbij heel belangrijk dat je er verantwoord mee omgaat. Traditional Wines kent én neemt haar verantwoordelijkheid in het tegengaan van verkoop aan minderjarigen. Traditional Wines onderschrijft de regels en wetgeving die bestaan voor de verkoop van alcoholhoudende dranken en houdt zich hier strikt aan.

Traditional Wines verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Wij verkopen dranken uitsluitend aan kopers van 18 jaar en ouder. Niet alleen omdat dit wettelijk verboden is. Maar vooral ook omdat jongeren helemaal geen alcohol zouden moeten drinken. Wanneer je de Website bezoekt moet je eerst je leeftijd invoeren (de zogenaamde age check), alvorens je op de Website wordt toegelaten. Indien je bij ons een bestelling doet via de Webshop, dan dien je eerst een account aan te maken met een email adres, geboortedatum en wachtwoord, waarmee je voortaan eenvoudig kunt inloggen.

Leveringsvoorwaarden

  • Alle op deze website vermelde prijzen zijn per artikel en inclusief 21% BTW.
  • Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend door ons gebruikt en niet aan derden doorgegeven.
  • Wij versturen onze goederen alleen in Nederland en België.
  • Bestellingen die groter zijn dan € 100,- worden gratis aan huis bezorgd. Bij een lager bestelbedrag dan € 100,- worden verzendkosten in rekening gebracht.
  • Wij versturen uw bestelling zo snel mogelijk. Uw bestelling wordt in ieder geval binnen vijf werkdagen verstuurd. Mocht er onverhoopt vertraging in het verstuurproces ontstaan dan wordt er direct contact met u opgenomen.
  • Alle door ons geleverde wijnen blijven ons eigendom totdat u de betaling geheel heeft voldaan. Mocht uw betaling uitblijven dan geven wij de incasso hiervan uit handen. Alle hiermee gepaard gaande kosten, zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke, worden inclusief wettelijke rente aan u doorberekend.
  • Natuurlijk kan er wel eens iets misgaan. Als uw klachten heeft over uw bestelling of de levering daarvan, dan kunt u dit schriftelijk aan ons melden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en proberen uw klacht naar tevredenheid op te lossen.
  • Deze website en alle inhoud daarvan is eigendom van Traditional Wines. Kopiëren hiervan mag alleen nadat u onze schriftelijke toestemming hiervoor heeft gekregen.

Klachten en retourzendingen
Het kan natuurlijk gebeuren dat de door u gekozen wijn niet in de smaak valt. Uiteraard kunt u in dat geval tot 30 dagen na de aankoop de ongeopende flessen aan ons retourneren. U kunt de flessen bij ons langs brengen of een afspraak maken om de wijnen bij u op te laten halen. Wanneer we dit kunnen doen in combinatie met een nieuwe levering, dan is de retourname kosteloos. Indien de wijnen apart bij u moeten worden opgehaald door een van onze bezorgers, dan brengen wij een bedrag van € 25,- hiervoor in rekening. Dit zijn de werkelijke kosten voor het ophalen en terugnemen van de wijnen. Nadat wij uw flessen in goede staat retour hebben ontvangen, sturen wij u een creditnota.

Digitale marketing en Social Media
De content van Facebook, Twitter en emailings is alleen bestemd voor personen van 18 jaar en ouder. Door het Facebook-account te liken, het Twitter-account te volgen of je te abonneren op de emailings bevestig je 18 jaar of ouder te zijn. Niets mag doorgestuurd worden naar of op een andere wijze beschikbaar worden gesteld aan personen die jonger zijn dan 18 jaar.

Wijziging en overige toepasselijke Algemene Voorwaarden
Wij kunnen deze Algemene Voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra je een nieuwe bestelling bij ons plaatst. Je geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.